Sikring

Hos Lytzen Alarm hjælper vi dig med at finde de bedste løsninger til dit hjem, din forretning og/eller din virksomhed. Vi beskæftiger os i det daglige med at lave fysisk sikkerhed inden for tyverialarm, tekniskalarm, videoovervågning, adgangskontrol samt brandsikring. Vi laver ud over de mere traditionel former for anlæg også avanceret løsninger inden for blandt andet netværk.

Erfaring

Mere ende 15 års

erfaring

Milestone

Lytzen Alarm er

Milestone Partner

Lytzen Alarm er

F&P Godkendt

Lytzen Alarm Adgangskontrol
Teknisk alarm
Brandalarm
Lytzen Alarm Tyverialarm
Lytzen Alarm Videoovervågning
Døgnvagt

Flere sikre sig mod indbrud

Udviklingen i samfundet fremtvinger et stigende behov for sikkerhed både på kontoret og derhjemme. Flere virksomheder og private vælger derfor at sikre sig mod tyveri, utidig indtrængen, ødelæggelse samt misbrug af fortrolig information.  Vi står klar til at hjælpe dig med at sikre dit hjem eller din virksomhed. Se hvor smarte vores sikringsløsninger er i videoen.

Læs mere om os her

JM-Lytzen Alarm

Vi er blevet en stolt del af JM El-teknik, som fremadrettet skifter navn til JM Lytzen Teknik. 

JM El-teknik er en moderne el-installationsforretning med fokus på private og mindre erhverv. Vores kompetencer ligger inden for alt det, man har brug for i en bolig i dag. Vi er eksperter i smart home og de seneste trends inden for boliginstallationer. Vores mål er at skabe en gennemtænkt løsning hos jer, som overgår jeres forventninger

Jm Lytzen Teknik