Adgangskontrol

De fleste adgangskontrolsystemer kan understøttes med on-the-fly ændringer fra softwaren, som er lokaliseret på flere sprog. For eksempel understøttes forskellige driftsroller – receptionspersonale som kun har tilladelse til at håndtere kortaktivering, mens administratorer er autoriserede til at implementere grundlæggende ændringer af systemet. Softwaren leverer begivenhedskontrol og søgefunktioner ud over almindelige opgaver som kortadministration. Det inkluderer også lokal alarm-bypass-kontrol med alarmstatusfeedback (ASF), lokal anti-passback, foto-ID, og ​​mange andre nyttige funktioner.

Læs mere om vores sikringssystemer her 

Lytzen Alarm Adgangskontrol
Adgangskontrol

Scantron 

Offline & Online læsere i et komplet låsesystem – økonomisk og fleksibel adgangskontrol. Valget mellem online-, offline-, og stand-alone læsere kan være svært, men det behøver det ikke at være.

Faktisk kan man nemt have alle tre typer i ét og samme anlæg, hvilket gør det muligt at sammensætte forskellige låse.

Den intelligente programmering giver derudover mulighed for oprettelse
af individuelle og gruppespecifikke adgangstilladelser, der gør det nemt at administrere mange brugere på én gang.

Læs mere her

Kontakt

Unilock 

Et adgangskontrolsystem indgår i firmaets drift, og skal derfor altid fungere. Adgangskontrolsystemet indgår i firmaets drift på samme måde, som elinstallationer, telefonanlæg, IT-udstyr, og Internet. Disse vitale systemer skal altid fungere, for at firmaet kan fungere optimalt. Modsat videoovervågning og tyverialarmanlæg, der “kun” indgår i husets overvågning, og derfor ikke behøver samme grad af driftsikkerhed, som et adgangskontrolsystem, da et nedbrud i disse ingen betydning har for firmaets forsatte drift. 

Læs mere her

Adgangskontrol

Vanderbilt 

Vanderbilt-produkter tillader slutbrugere at udføre alt fra simpel benægtelse af dørindgang til kontrolleret nedlukning i en nødsituation og automatiseret beskyttelse af arbejdere. Vanderbilt forener sektorer og har udviklet verdens første virkelig integrerede Cloud-baserede adgangskontrol og VMS til rådighed for installatører på en ‘as-a-service’-model. Fra enkle dørlæsere til virksomhedsovervågning af bevægelse og adfærd har Vanderbilt den rigtige legitimationsoplysningsteknologi.

Læs mere her

Vanderbilt Adgangskontrol

ACT365 er en skybaseret adgangskontrol og integreret videostyringløsning. Administrer dit sikkerhedssystem hvor som helst, når som helst og på enhver enhed. Det leverer problemfri integration mellem adgangskontrol og video og er tilgængelig hvor som helst, når som helst og på enhver enhed.

Se mere her

Vanderbilt Access Control System

Vanderbilts ACT Access Control-system er let at installere og vedligeholde, uanset din adgangskontroloplevelse. ACT fjerner kompleksiteten fra adgangskontrol og giver dig mulighed for at få mere gjort, lettere og på kortere tid.

Se mere her