Brandalarm

Vores første prioritet er sikkerhed og det er præcis hvad en brandalarm kan give. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige brandalarmer, som kan tilpasses forskellige typer af virksomheder og fabrikker. Vi benytter udelukkende godkendte alarmer i højeste kvalitet og vi hjælper dig med at finde den rigtige til dit behov

EMSI

Lær hvordan du eksporterer ESMI Sense FDP brandcentralens ID til et USB-stik og tilføj den til FireXpert.

Se flere videoer her.

Bosch Plena  

Plena –  Bosch Talevarsling til restauranter og serveringssteder- Quick Connect-vejledning.

Se flere videoer her

Brandalarm EMSI

EMSI Brandalarm

Brandsikkerhedsystemer er en essentiel del af alle bygninger. Schneider Electric tilbyder intelligent og innovativ brandsikkerhedsprodukter, som er brugervenlige, modulære, fleksible, skalerbare og ekstremt sikre.  Det er nemt at skalere alt efter behov, simpelt at installere og utrolig omkostningseffektivt.

Læs mere her…

Brandalarm FX

FX 3NET Brandalarm

Schneider Eletric’s FX 3NET intelligent branddetektion, alarmsystem og paneler har en modulopbygget konstruktion. Samtidig sikre de nye funktioner mere effektiv og pålidelig brandsikkerhed. Den komplette række Schneider Electric’s intelligente og konventionelle detektorer kan tilsluttes systemet.

Læs mere her…

Talevarsling

Talevarslingsanlæg

Bosch’s Talevarslingsanlæg er ideelt til offentlige mødesteder, serveringssteder, sportsarenaer mm., er fuldt overvåget, har indbygget meddelelsesenhed og en integreret mikrofon til nødsituationer. Systemet kan tilkobles bygningens brandalarmcentral og kan således anvendes til automatisk evakuering. 

Læs mere her…

ABA

Aritech ABA

Dette panel er udviklet til at imødekomme dine behov – på den intelligente måde. Disse brandcentraler er enkle at konfigurere, hvilket gør det nemt at installere løsningerne, når det drejer sig om små og mellem store konventionelle opgaver. De understøtter et stort udvalg af konventionelle detektorer og andet tilbehør. 

Læs mere her…

Brandalarm

Et brandalarmsystem har et antal enheder, der arbejder sammen for at opdage og advare mennesker gennem visuelle apparater og lydapparater, når røg, ild, kulilte eller andre nødsituationer er til stede. Disse alarmer kan aktiveres automatisk fra røgdetektorer og varmedetektorer eller kan også aktiveres via manuelle aktiveringsanordninger til brandalarmer.

 Læs mere om vores sikringssystemer her 

Brandalarm