Sikringssystem til Erhverv

Beskyt din virksomhed og få ro i sindet! Få et sikringssystem du kan stole på. Gør din virksomhed så sikker, som mulig med en af Lytzen Alarm’s tre muligheder for sikkerhed til erhverv. De tre systemer – nemlig SPC, ATS, og NOX – er alle sammen topklasse. Man får et system, der kan styre adgangskontrol og overvågning, med muligheden for at kontrollere alt via en app. Uanset om du har brug for skalerbarhed, flexibilitet eller en økonomisk løsning, så har Lytzen Alarm har den perfekt løsning til dig.

Vanderbilt SPC

Vanderbilt SPC er en indtrængningsdetekteringsplatform, der leverer et moderne, stærkt sikkerhedssystem.

Se flere videoer her.

NOX Systems

NOX er et modulært sikringssystem til adgangskontrol, tyverisikring, overvågning, brandalarmering og bygningsstyring.

Se flere videoer her

Sikringssystem

Vanderbilt erhverv

Sikkerhedssystemer skræddersyet til netop dit behov. Fleksible, skalerbar og pålideligt. Adgangskontrol, Video Management og Hybrid Intrusion System med mulighed for trådløse detektorer. Let at installere, let at integrere, Let at bruge og klar til enhver udfordring

  • Opret bruger via web-interface
  • Tidsbestemt adgangskontrol
  • EDP eller FlexC protocol systems
  • Integreret adgangskontrol op til 2.500 personer
  • IP-overvågning og meget meget mere

Læs mere her…

Smart bygningsstyring

Vil du have  ro i sindet både ude og hjemme? Advisor Advanced er en total sikkerhedsløsning, der kombinerer indbrud og adgangskontrol sammen med banebrydende forbindelsesløsninger, som opfylder kravene til en bred vifte af eksterne programmer.

  • Mulighed for trådløse detektorer
  • Mulighed for trådløst MotionCam
  • UltraSync-kompatible Advisor Advanced Pro app fra Interlogix
  • Opret bruger via slutbruger software
  • Få flere anlæg på samme software.

Den smarte løsning til bygninger, så er du tilsluttet og i kontrol. 

Interlogixs smarte løsning til bygninger giver dig fleksibilitet og frihed til at tilpasse din kontorløsning, så den er skræddersyet til dine krav. Lige fra et enkelt koncept med dørstyring til et fuldt integreret system med indbrud og adgangskontrol, der kan fjernbetjenes.

Læs mere her…

NOX Sikringssystem til erhverv

NOX er et kombineret sikringssystem, der forener adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning samt klima- og bygningsstyring i en og samme platform. Mulighed for at kunne lave tyverialarm og adgangskontrol på samme anlæg Kan bruges sammen med videoovervågning og bookingsystemer Godt hvis virksomheden har flere adresser/ lokaliteter.

Samtidig er NOX et åbent system, som enkelt kan integrere med virksomhedens eksisterende IT-systemer, og kan tilpasses enhver brugers behov. NOX kan tilbyde en løsning til ethvert projekt. Systemet skræddersyes til det omfang projektet kræver i starten.

Hvis projektet i fremtiden vokser og udvikler sig, kan NOX nemt og hurtigt opgraderes med flere funktioner, brugere og moduler.

 

Læs mere her…

 

Sikringssystem – Erhverv

Udviklingen i samfundet fremtvinger et stigende behov for sikkerhed både på kontoret og derhjemme. Flere og flere virksomheder og private vælger derfor at sikre sig mod tyveri, utidig indtrængen, ødelæggelse samt misbrug af fortrolig information. Fra tid til anden er det en god ide, i samarbejde med en sikringskonsulent, at gennemgå dit sikkerhedsniveau således, at det passer til dit aktuelle behov. 

Læs mere om vores sikringssystemer her 

Lytzen Alarm Tyverialarm