Hvem er vi?

Om os – lær os bedre at kende lige her… Vi er almindelige mennesker lige som dig

Velkommen til Lytzen Alarm

 

Lidt om os… Lytzen Alarm beskæftiger sig i det daglig med at lave fysisk sikkerhed inden for, tekniskalarmtyverialarm, videoovervågning, adgangskontrol samt brandsikring. Vores elektrikere varetager endvidere opgaver inden for alm. elinstallationsopgaver. Lytzen Alarm historie rækker 50 år tilbage og var oprindelig en del af Erik Lytzen A/S indtil spaltning af firmaet i 2001. Fra 2001 har Lytzen Alarm været en del af Lytzen Tele-Data, det nuværende Lytzen IT. De første mange år af firmaets historie var installationsopgaverne mest baseret på tyverialarmløsninger. De senere år er det især installation af videoløsninger, der har været et fokusområde. Lytzen Alarm har endvidere kompetencer indenfor etablering af fibernetværk samt PDS installationer. 

Lytzen Alarm laver ud over de mere traditionel former for anlæg også avanceret løsninger. Lytzen Alarm har via vores meget stærke netværksafdeling løst opgaver der bla. går på tværs af landegrænser. Endvidere tilbyder vi en hosted videoløsning baseret på Milestone platformen.

Hvor startede vi?

 

Vi er en stolt del af Lytzen IT og deler sammen historie!

1970: Erik Lytzen A/S var firmaets moderselskab og blev stiftet i 1970 af Erik Lytzen med adresse i Østergade 41, 9800 Hjørring.

2001: I 2001 blev Erik Lytzen A/S spaltet i to nye firmaer, henholdsvis; Erik Lytzen A/S og Lytzen Tele-Data A/S (det nuværende Lytzen IT). Samtidig blev der påbegyndt et generationsskifte samme år. 

2008: I 2008 blev generationsskiftet fuldført og den nuværende ledelse overtog alle aktierne i Lytzen IT A/S, som i dag beskæftiger ca. 70 medarbejdere.

2016: I 2016 udvider Lytzen IT A/S forretningen ved at overtage Nordjyskes Servicedesk, Hostingcenter og Infrateam.

2017: Lytzen IT A/S udvider igen med overtagelsen af Mediability. 

 

Om os - Mission

Vores Mission

Vores mission er således først og fremmest at tilbyde kernekompetencer med fokus på moderne virksomheders videoovervågning, adgangskontol, brandalarm, tyverialarm, tekniskalarm samt services, men samtidig også at sikre, at vores kunder altid har adgang til højteknologiske og innovative løsninger, som både effektiviserer og forbedrer arbejdsgangen.

 

Om os - Vision

Vores Vision

Vi vil ikke bare være en leverandør. Vi vil arbejde på at blive vores kunders foretrukne valg af samarbejdspartner indenfor sikring, adgangskontrol og videoovervågning. For at nå det mål, vil vi arbejde målrettet med;

 • gennem effektiv projektledelse at holde det vi lover
 • på baggrund af højt kvalificerede medarbejdere at tilbyde den bedste løsning
 • at skabe et godt arbejdsmiljø til glæde for kunder og kolleger,
 • at skabe kontrolleret vækst
Om os - værdier

Vores Værdier

Det er Lytzen Alarms’ idegrundlag at dække kunders behov:

 • Det handler om kundernes forretning
 • Vi skal være nærværende
 • Kun det bedste er godt nok
 • Udvikling er vejen frem

samt at være kendetegnet ved:

 • ordholdenhed,
 • stor fleksibilitet i forhold til kunders ønsker
 • ensartet og sikker kvalitet
 • stor kompetence inden for virksomhedens forretningsområder

Vi er en stolt del af Lytzen IT og deler sammen historie!

Vores historie rækker 50 år tilbage og vi var oprindelig en del af Erik Lytzen A/S indtil at firmaet blev spaltet i 2001. Fra 2001 og frem til i dag, har vi været en stolt del af Lytzen Tele-Data, det nuværende Lytzen IT. 

Lytzen IT