Privat Alarm

Privat Alarm – afskrækker indbrudstyve, forhindrer brand, registrerer oversvømmelse, streamer overvågningsskameraer og betjener apparater! Ajax er smart, pålidelig og lynhurtig. Det reagerer kun på reelle farer og ikke på falske alarmer. Hvis der sker noget, vil Ajax underrette dig med et hjerteslag og hjælpe med at forhindre massive problemer. 

Når sikkerhed er kunst

Farlige scener ser fascinerende ud i film. Katastrofer, indbrud, brande – når vi ser dem på en behagelig sofa, føler vi os på kanten, men alligevel sikre. Her er en film om hverdagen, hvor Ajax spiller hovedrollen. Han er bestemt ikke en mester i drama, men uden tvivl den bedste i klassen, når sikkerhed er kunst.

Næste generations trådløse sikkerhedssystem

Med Ajax Systems passion for videnskab og kærlighed til kunst skabte de et sikkerhedssystem, som folk ønsker at bruge. Ajax kombinerer æstetisk design, signaturkommunikationsteknologier og banebrydende software, hvilket giver en enkel måde at kontrollere beskyttelsen af ​​ejendom på.

Central Hub

Den centrale enhed/hub’s intelligente kontrolpanel er et nøgleelement i Ajax’s sikkerhedssystem. Enheden overvåger driften af ​​alle Ajax-detektorer og sender straks et alarmsignal til ejeren og den centrale overvågningsstation.

Læs mere her…

Detektor

Trådløse bevægelses detektorer, som øjeblikkeligt detekterer og  giver ejeren besked om de første tegn på indtrængen i hjemmet eller på kontoret. Samtidig kan den sættes op således, at den ikke reagerer den på fx katte og hunde.

Læs mere her…

Dør/vinduesensor

Trådløse sensorer, der giver besked om de første tegn på indtrængen ved hjælp af en brudt dør eller et vindue. De kan monteres på alle typer døre og vinduer. Enhederne består af to moduler – detektor og magnet.

Læs mere her…

Privat alarm Betjeningspanel

Betjeningspanel

Det trådløse tastatur bruges til at til-/frakoble Ajax’s sikkerhedssystem. Det er monteret i lokalet nær indgangen, enheden aktiverer den fulde sikkerhedstilstand og tastaturet blokeres ved for mange fejlforsøg.

Læs mere her…

Privat alarm fjernbetjening

Fjernbetjening

Fjernbetjeningen kan sættes i et nøglebundt og indeholder fire knapper for hhv. fuldtilkobling, deltilkobling, frakobling samt overfalds-alarm. Overfaldsalarmen sender en alarm til dine nærmeste og til et sikkerhedsfirma i tilfælde af problemer.

Læs mere her…

Sirene, Udendørs

Den trådløs udendørssirene er monteret udenfor og giver besked med en høj og hørbar alarm samt lys. Den er designet til at stresse indbrudstyven og/eller advare dig og evt. naboer. Lydniveau og alarm-længde indstilles i den mobile applikation.

Læs mere her… 

Privat motion detector

MotionCam

Med MotionCam vil du kunne se den faktiske situation i hjemmet, før tyvene forstår, at de er blevet busted. Den ignorer kæledyr (op til 50 cm) ved hjælp af SmartDetect-algoritme, alt er krypteret og man kan ikke tage billeder på anmodning.

Læs mere her…

Sirene, Indendørs

Den trådløs indendørssirene giver besked med en høj og hørbar alarm. Den er designet til at stresse indbrudstyven og/eller advare dig om evt. brand. Lydniveau og alarmlængde indstilles i den mobile applikation. Desuden indikerer den til/frakobling.

Læs mere her… 

Privat alarm: effektivt og stilrent beskyttelse af dit hjem – Fås i hvid eller sort!

Solar Plus Ajax-alarmsystemet er et professionelt, pålideligt og hurtigt alarmsystem, som diskret og elegant passer ind i det moderne hjem. Systemet har et utroligt enkelt brugerinterface og det er legende let at installere, betjene og vedligeholde.

Security Hub’en er hjertet og hjernen i Solar Plus Ajax-alarmsystemet. Ved at tilføje enheder, kan man skræddersy sit alarmsystem, så det beskytter mod- og overvåger for indbrud, brand og vandskade. Systemet reagerer aldrig på falske alarmer, men kun på reelle farer.

Læs mere om vores sikringssystemer her 

Privat Alarm AJAX