Tyverialarm

Ingen ledninger – ingen bekymringer. Vi har en løsning til præcis dit behov. Ønsker du tryghed og vil du gerne forsøge at undgå en situation, hvor du møder ind til et tømt kontor eller hvor du kommer hjem til en bolig, som er endevendt af indbrudstyve? Så er et alarmsystem en god og effektiv investering. Skab endnu større tryghed ved at investere i et samelet alarmsystem, som både inkluderer adgangskontrol, videoovervågning og tyverialarm    

Lytzen Alarm 

Se vores smarte sikringssystemer lige her. Vi står klar til at hjælpe dig med at sikre dit hjem eller din virksomhed.

Tågekanon Test

Vi tester altid nye produkter inden vi installere dem. Her tester vi en ny tågekanon, der kan bruges til både privat og erhverv.

Tyverialarm-Privat

Tyverialarm Privat

Beskyt dit hjem, din familie og dine ejendele med en privat alarm. Vores tyverialarmer kan skaleres efter behov – fra én enkel trådløs alarmcentral til en helt stor og integreret løsning der kombinerer tyverialarm, adgangskontrol og TV-overvågning i én og samme løsning. Vores mest solgte alarmsystem er Ajax, som du kan læse mere om her:

Læs mere her…

Tyverialarm-Erhverv

Tyverialarm Erhverv

Et kontormiljø kan være netop den slags sted, hvor man kan friste en indbrudstyv eller lign. Deres motivationer kan variere – tyveri, hærværk og nu terrorisme. Disse trusler er reelle, og bygningsejere, udlejere, lejere og kontorledere har en pligt til at beskytte dem. Læs mere om vores mest populære alarmsystemer; SPC, ATS og NOX, til erhverv.

Læs mere her…

Tyverialarm

Udviklingen i samfundet fremtvinger et stigende behov for sikkerhed både på kontoret og derhjemme. Flere og flere virksomheder og private vælger derfor at sikre sig mod tyveri, utidig indtrængen, ødelæggelse samt misbrug af fortrolig information. Fra tid til anden er det en god ide, i samarbejde med en sikringskonsulent, at gennemgå dit sikkerhedsniveau således, at det passer til dit aktuelle behov. 

Læs mere om vores sikringssystemer her 

Lytzen Alarm Tyverialarm