Videoovervågning

Du kan trygt tage på ferie uden at være bekymret for, at der sker noget i huset eller på kontoret. Hold konstant øje med de vigtigste områder med videoovervågning, som du kan se på din smartphone. Tilgå din videoovervågning hvor som helst, når som helst og via din fortrukne enhed.

Videoovervågning HIK

AXHUb er den ideelle sikkerheds- og overvågningsløsning til både private og til erhverv. Butikker kan bruge HIKVisions intelligent markedsføring.

Desuden er der mulighed for video med farve med den ColorVu serie. Hikvisions tilbyder et omfattende udvalg af produkter, der muliggør mere effektiv og praktisk tovejs lyd- og videokontrol til adgangskontrol. 

Læs mere her…

Videoovervågning Bosch

Intelligent videoanalyse fungerer perfekt til skibsporing, perimeterbeskyttelse, og trakfifovervågning. Camera Traineren kan tælle folk, holde øje med bestemt områder, og håndhæve sikkerheds-forskrifterne. 

Bosch tilbyder en bred vifte af videosikkerhedskameraer, optageløsninger og software til at levere intelligente løsninger, der leverer smarte data, der hjælper med at forbedre sikkerheden, øge effektiviteten og reducere omkostningerne. 

Læs mere her…

Hvis du har brug for avanceret adgangskontrol, så behøver du ikke at kigge videre. Dahua’s VA AI-Serie har intelligent videoanalyse med Face Capture, People Counting, Perimeter Protection, og meget mere. Desuden fungerer NVR med de fleste tredjepartsenheder. Baseret på teknologiske innovationer tilbyder Dahua Technology end-to-end sikkerhedsløsninger, systemer og tjenester til at skabe værdier for bydrift, virksomhedsledelse og forbrugere.

  Læs mere her…

Mobotix laver ikke bare et kamera, men en computer med et objektiv MOBOTIX IP-videosystemer, som er optimeret til fjernapplikationer og skybaseret teknologi, fordi kameraerne kan reducere videobåndbredden ved at skalere størrelsen og billedhastigheden.

Cyber-sikret video teknologi beskytter mennesker, bygninger, og generelle faciliteter. Med intelligente og flexible kameraer få man det bedst mulige billede. Et billede som rent faktisk er BeyondHumanVision.

 Læs mere her…

Milestone Guld Partner

Som Milestone Guldpartner er vi i stand til at opbygge videoadministrationsløsninger med den bedst ydeevne med adgang til den bredeste portefølje.

Milestone Management Systems

Udforsk dine muligheder med Milestones brancheførende videoadministrationssoftware. XProtect VMS hjælper med at beskytte din virksomhed. 

Milestone Group Annual Report

Under sloganet “We Make The World See” har Milestone i 2019 haft et stærk år med fokus på investeringer. Læs alt om dette i deres årlige rapport, hvor du blandt andet møder tal som; 500.000 installationer, 450 Software integrationer, 8.500 supporteret kameraer, 150 lande m.m.  I 2019 havde Milestones ingeniører blandt andet travlt med at forbedre deres produkter og styrkelse af integrationsmulighederne for XProtect.

Læs hele rapporten lige her

Produktkatalog

XProtect video management software bringer alle puslespilene i en videoovervågning installation sammen i en perfekt kombination til skabe en løsning, der holder mennesker og ejendomme sikkert i dag – og i morgen. Opbygning af en videoinstallation på XProtect giver dig mulighed for at udnytte dets tusinder af integrerede løsninger til at tilføje yderligere muligheder til din løsning. Vi hjælper dig med at få mest ud af en løsning fra Milestone og dets produkter.

Læs mere om produkterne her

Hils på de nye løsninger

XProtect Express og XProtect Professional har i mange år givet tusindvis af kunder software til videoovervågning, der er nemt at bruge. Nu bringer Milestone innovationen op på et nyt niveau med øget fokus på XProtect® Express+ og Professional+. Det betyder, at fra juni 2024 vil XProtect Express og XProtect Professional ikke længere være en del af Milestones udbud af videoplatform-software.

Læs mere om, hvad næste skridt er lige her

Milestone Gold Partner

Vi er stolte af at være Milestone Guldpartner. Milestone er en globalt ledende leverandør inden for open platform IP Video Management Software (VMS) og Network Video Recorders (NVR’er) til IP, samt netværksbaseret videoovervågning. 

I samarbejde med Milestone sammensætter vi løsninger til organisationer af enhver størrelser.

Husk også at besøge Milestone Marketplace:

Læs mere her…

Milestone videoovervågning